Misiunea noastră

Am creat revista TTW Sports ca o platformă de comunicare online nu doar cu membrii clubului nostru, ci cu toți cei care caută informații, motivație și inspirație pentru a-și îmbunătăți viața. De aceea, am ales experți în părerea cărora avem încredere deplină, care sunt o sursă credibilă și un reper în domeniul lor de activitate – de la antrenori internaționali până la nutriționiști sau medici. profesori.

CE VETI GASI PE REVISTA.TTWSPORTS

Ne-am hotarat sa mai facem un lucru, sa punem pe picioare o publicatie noua construita pe aceleasi principii dupa care ne-am ghidat ca si sportivi : disciplina, onestitate si pasiune , toate puse in serviciul public.

Vom avea materiale din sport , nutritie, stil de viata si destinatii de calatorii .Pentru ca suntem pasionati de aceste domenii consideram ca sportul si calatoritul se pot imbina perfect intr-o publicate online

CUM NE DEZVOLTAM

Pentru a rezista pe piata si revista sa ajunga la targetul de cititori anual pe care ni l-am propus , vom avea venituri din surse diferite , fie din sponsorizari din partea companiilor care vor fi incantate de materialele produse de noi , fie din campanii de marketing pe care le putem oferi : productie materiale foto / video,grafica ,  promovare in cadrul platformei .

Vom fi o agentie de publicitate , dar vom cauta sa pastram standardele ridicate , fara reclame agasante, fara compromisuri care sa ne afecteze independenta .

GARANTIA NOASTRA 

Materialele publicate, atat pe partea de sport cat si pe partea turistica , vor fi verificate , experimentate de cel putin un membru din echipa noastra, in asa fel incat , atunci cand veti ajunge sa le traiti, realitatea sa fie peste ceea ce noi vom expune in descrieri.

Ne dorim ca TTW Sports să te ajute să devii cea mai bună versiunea a ta, în fiecare zi!

EDITORI

Simona Floricel

Una dintre cele mai pasionate membre ale clubului ,membra in comunitea de cross si alergare din Slatina, antrenor de fitness TTW Sports club si subofiter in cadrul Jandramieriei Romane OLT.  Pe ea trebuie s-o urmăreşti, dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi informatii legate de activitati in aer liber  ,concursuri ,antrenamente si sfaturi pentru trasee montante.

Catalin Ghenea

Ca freelancer în ultimii  ani si antrenor personal in ultimii 7 ani ,Catalin  a scris nenumărate articole despre nutriție și stil de viaţă sănătos. De la el vei afla tot ce e nou în materie de alimentaţie şi sport.

Radu Voinea

Implicat in miscarea sportiva de 20 de ani, sportiv de performanta ,campion al Romaniei la tenis de masa.Manager al clubului TTW Sports , pasionat de calatorii si evenimente .De la el vei citi despre  calatorii si evenimente sportive .