Alătură-te echipei TTW Sports Club

Una dintre aspirațiile TTW Sports Club este să fim cel mai bun loc de muncă din oras și să inspirăm oamenii din jur să-și îmbunătățească stilul de viață, iar pentru asta avem nevoie de o echipă pe măsură.

Dacă și tu îți dorești ca prin munca ta să faci o diferență pentru cei din jur, să contribui la alegerile benefice pe care membrii noștri le fac pentru sănătatea și starea lor de bine, iar tu să evoluezi constant, alătură-te echipei TTW Sports Club .

Poziții deschise

Asigură-te că aduci cu tine o doză considerabilă de pasiune, responsabilitate, dorința de a învăța lucruri noi, implicare și seriozitate. Dacă, în plus, stilul de viață sănătos este una dintre pasiunile tale, atunci ai toate șansele să devii parte din echipa TTW Sports . Când oameni pasionați se adună, rezultatele sunt întotdeauna spectaculoase! Vino în echipa TTW Sports și convinge-te!

RECEPȚIONER

Dacă ești o fire sociabilă, deschisă, ai o atitudine pozitivă și îți place să lucrezi cu oameni, ai abilități de vânzare și lucrezi bine sub stres, atunci tu ești persoana care ne lipsește în echipă. Aici vei întâlni un colectiv unit, profesioniști de la care vei avea în permanență de învățat și un mediu de lucru plăcut, care îți va oferi reale oportunități de a evolua și de a fi promovat/ă. Trimite un email catre office@ttwsports.ro, iar în Subiect menționează jobul pentru care aplici.

ANTRENOR PERSONAL

Dacă fitnessul și stilul de viață sănătos se numără printre pasiuni tale, ești empatic și te pricepi la a motiva și încuraja oamenii care își propun obiective îndrăznețe și, în plus, ești absolvent al unui curs de instructor de fitness , deții atestat de antrenor personal sau orice altă certificare acreditată care te-ar putea recomanda, atunci te vrem în echipa TTW Sports . Trimite un email catre office@ttwsports.ro, iar în subiect menționează jobul pentru care aplici.

INSTRUCTOR DE GROUP FITNESS

Noi îți punem la dispoziție o sala de 200 mp 2 de group fitness și echipamente de ultimă generație, iar de la tine așteptăm să vii cu pasiune și dedicare pentru antrenamentele de grup, metodă de predare certificată și acreditată. Și, cel mai important, energie să împarți unei întregi comunități care te așteaptă să le împărtășești din cunoștințele și pasiunea ta pentru sport și stil de viață sănătos.

REPREZENTANT VANZARI

Daca esti o persoana deschisa,cu pofta de munca, ti-ai dori sa iti maresti veniturile in functie de realizari si ai mai lucrat pe baza de comision , te asteptam in echipa noastra.

EDITOR /JURNALIST

Stim ca sunt foarte multi oameni pasionati de sport, sanatate, stil de viata sanatos, daca ai una dintre aceste pasiuni sau ai mai lucrat la diferite reviste sau pur si simplu esti pasionat de scris , asteptam sa ne contactezi. Trimite un email catre office@ttwsports.ro, iar în subiect menționează jobul pentru care aplici.