Stil de viata/Vacante

Cum sa dai randament in sala chiar si in zilele proaste

luni, 22 octombrie 2018


Te-ai trezit tarziu, esti in intarziere, ti-ai pierdut cheile de la masina, ai varsat cafeaua pe pantalonii crem, ai primit o veste proasta si multe alte exemple… Orice forma ar lua o zi proasta pentru tine, stim ca sala este probabil ultima grija pe lista ta intr-o astfel de zi.

Nu trebuie sa renunti la mersul la sala sau sa scazi din randament in acest gen de zile, din contra! Afla cum sa dai randament in sala chiar si in zilele proaste citind acest articol de pe blog-ul salii tale preferate, TTW Sports Club .

De la  o zi trista la una plina de entuziasm

Daca ziua ta a mers prost pana acum, nu este obligatoriu sa se si termine asa! Aminteste-ti ca totul depinde de atitudinea ta si modul in care reactionezi la ceea ce ti se intampla.

Asa ca de ce sa nu mergi la sala la final de zi si sa iti schimbi starea la 180 de grade?

  • Vizualizeaza cat de satisfacut si plin de viata vei fi dupa ce pleci de la sala.
  • Incearca sa zambesti cat timp executi exercitiile, chiar daca nu simti asta. In cele din urma, vei zambi cu adevarat!
  • Intrece-te pe tine insuti! Cam cat de tare ar fi sa iti intreci propriul record tocmai intr-o zi proasta? Cu siguranta va deveni o super zi!

Prietenii te asteapta

Si ce daca ai o zi proasta? La sala te asteapta oameni plini de entuziasm si energie, antrenori care te incurajeaza la fiecare pas si te pun la treaba cand lenevesti. Toti se pot transforma in prietenii tai, daca iti doresti!

Te sfatuim sa incerci si sa vezi daca ti se potriveste o clasa de antrenamente de grup  pentru a te ,,virusa” cu energia grupului! Poti alege nivelul de efort: efort moderat (Pilates, TRX , Yoga), mediu (Fitball, , Circuit Training, Abs, Postural , Step  Aerobic, , Step-Tone) sau intens (, Tae-Bo, Body-pump, Cardio-Team, Tabata, , Intense Abs, 1k Training , , HIIT).

Stii ce ai de facut

In cele din urma, atunci cand nu ai chef de nimic sau chiar nu stii ce sa faci, sala este solutia! Decat sa cauti filme pe care sa le vizionezi sau alte activitati de genul, de ce sa nu faci ceva productiv pentru tine si distractiv totodata? La sala stii deja exact ce sa faci si nu exista urma de plictiseala.

Truc: Ridica-te din pat, pune-ti echipamentul si doar vino la sala. Este atat de simplu!

Pentru a nu renunta in timpul antrenamentelor, iti reamintim ca este important sa te:

  • Concentrezi pe momentul prezent.
  • Gandesti la imaginea de ansamblu.
  • Incurajezi pe tine insuti in fiecare clipa.

Acum stii cum sa treci cu brio peste o zi proasta si sa te prezinti la sala. Ai o zi proasta? Doar reciteste acest articol si aminteste-ti sfaturile noastre. Te asteptam la miscare !


Comentarii