Stil de viata/Vacante

Cele mai bune destinații pentru detoxifiere

marți, 07 august 2018


1.Pentru adepții alimentației macrobiotice

Destinația: SHA Wellness Clinic, Spania

Cum te răsfeți: Spania este o destinație care are multe perle ascunse în materie de wellness. Noi îți propunem una de unde poți admira și munții Sierra Helada și Mediterana, într-un oraș ușor accesibil, Alicante. Clinica promovează regimul alimentar macrobiotic, în combinație cu tratamente tipice medicinii occidentale, cu scopul de a reechilibra organismul și de a-i spori capacitățile de regenerare

Cât costă: Programele personalizate încep de la 500 de euro pentru un city break revigorant și pot ajunge până la 2.500 de euro pentru o săptămână de atenție continuă.

2.Pentru pasionații de sport și natură

Destinația: Natur-Med HotSprings and Health Resort, Turcia

Cum te răsfeți: Situată într-o regiune muntoasă din apropierea Mării Egee, baza de tratament și-a adaptat programele astfel încât să profite de mediul înconjurător, organizând plimbări prin pădurile din zonă sau cure cu apă termală. Aici, programele de exerciții moderate, tratamentele cu apă termală, procedurile de tip SPA și programul alimentar echilibrat sunt considerate drumul către o viață sănătoasă.

Cât costă: Prețurile pentru pachetele de cazare și SPA încep de la 50 de euro, cu reduceri de până la 20% în funcție de durata sejurului.

3.Pentru cei mereu tineri

Destinația: Blue & Green Vilalara Thalassa Resort, Portugalia

Cum te răsfeți: Pe lângă experiența din Algarve – zona cea mai sudică a Portugaliei, cu ieșire la Oceanul Atlantic –, te vei putea bucura de unele dintre cele mai bune tratamente de detoxifiere, întinerire, relaxare și scădere în greutate. Programele sunt structurate astfel încât să te ajute să îți echilibrezi starea generală de sănătate și să îți dea un punct de pornire pentru a crește calitatea vieții.

Cât costă: Pachetele puse la dispoziție încep de la 600 de euro, pentru șederi de scurtă durată, și ajung la câteva mii, pentru un sejur de două săptămâni.

4.Pentru artiști

Destinația: Hotel Spa Mizpe Hayamim, Israel

Cum te răsfeți: O fermă întinsă pe câteva zeci de hectare, în apropierea orașului israelian aflat la cea mai mare altitudine și a Mării Galileei, SPA-ul este o afacere de familie bazată pe un principiu clar: totul se cultivă in house, 100% natural. Legumele și fructele vin din grădină, iar lactatele și ouăle de la animalele fermei. În plus, poți participa la ateliere în care înveți să faci săpun bio ori lumânări parfumate.

Cât costă: Prețurile camerelor încep de la 400 de euro pe noapte, iar tratamentele de la 40 de euro, în funcție de complexitate.


Comentarii