Stil de viata/Vacante

Antrenamentele de grup - Explozie de energie, motivație și eficiență.

miercuri, 16 ianuarie 2019


Putem spune cu mândrie că unul dintre punctele forte cu care clubul nostru se identifică îl reprezintă antrenamentele de grup, sau clase, așa cum sunt ele mai cunoscute printre clienții noștri.
Nu mai este de mult un secret că excelăm în aceast tip de abordare vis a vis de tipurile de antrenament. Exeperiența antrenorilor noștri, profesionalismul dobândit printr-o serie de cursuri de perfecționare, consecvența, sunt factorii principali care ne recomandă ca fiind cei mai buni din Slatina.
Ce este de fapt un antrenament de grup?

Este o abordare inteligentă, cu un traget prestabilit. Cu alte cuvinte, antrenamentul de grup reprezintă un set de exerciții coordonate de un antrenor profesionist și care se adresează unui număr mai mare de persoane, în aceeași măsură în care, exercițiile vizează o serie de aspecte concrete cum ar fi: îmbunătățirea tonusului general, mobilitate articulară sau flexibilitate musculară, dezvoltarea capacității de efort prin implicarea sistemului cardio-pulmonar, creșterea semnificativă a anduranței, implicarea sistemului nervos central în exerciții prin adăugarea unui tempo, dezvoltarea capacității conștientizare a Mișcării prin adăugarea sincronizării și, poate, nu în ultimul rând, un plus motivațional ce nu se regăsește la antrenamentele individuale.

Antrenamentele de grup sunt ideale pentru cei care-și doresc o conexiune suplimentară alături de grup, efectele magice ale acestui tip de antrenament fiind arhicunoscute printre practicanți.

Se merită să mai amintim și de siguranța în execuție a exercițiilor, aceast aspect fiind supervizat de trainerul coordonator, care vine ca un plus major. Totată această combinație de factori dau acea energia unică creată, ceea ce de fapt, caută marea majoritate a participanților.

De ce ar trebui să ne vizitați, macăr odată în viață? Pentru ca  suntem clubul care a introdus noțiunea de antrenamente personale și de grup în Slatina iar acest aspect, alături de feedback ul zilnic primit din partea membrilor, ne îndreptățește să afirmăm că suntem cei mai buni în ceea ce facem.

Articol de Catalin Ghenea


Comentarii