Stil de viata/Locuri din oras

Anna summer events ,o locatie de vis pentru Oltenia !!!

marți, 17 iulie 2018


 

Anna Summer Events Piscină & Spa. 

Complexul se află situat in Tg.Jiu , pe Insulița de pe râul Jiu, vis-à-vis de Parcul Constantin Brâncuși. Accesul auto se face prin Bulevardul Constantin Brâncuși, apoi stânga pe strada Bicazului (după ce depășim noul stadion). Pe stâlpi sunt indicatoare către complex pentru a ajuta orientarea clienților. Parcarea este generoasă, dar după amiaza e mai greu de găsit un loc de parcare.

 

Complexul situati in Targu Jiu, este considerat unul din cele mai frumoase si curate zone de agrement din Oltenia.Capacitatea fiind una impresionanta, in timpul verii locul este vizitat de 1500 de oameni intr-o singura zi.

 

Există 4 piscine: principală (peste 1000 mp și 1,5 m adâncime), piscina spa, jacuzii și piscina copiilor. Bazinul principal este traversat de un pod arcuit, de jur împrejurul bazinului există doze de apă care temporar „aruncă” în aer o perdea fină de apă sau efectuează diverse jocuri de apă. 

Șezlongurile din plasă (se mai suplimentează cu șezlonguri de plastic când e aglomerat) sunt așezate atât la sol, cât și la etajele teraselor care înconjoară bazinele de apă. Fiecare cuplu beneficiază de un șezlong, o umbrelă și o măsuță; se pot închiria prosoape cu 3 lei/bucata. Florile și vegetația ornamentală e bine îngrijită; podelele sunt din lemn/cauciuc.

 

Complexul de agrement este înzestrat cu un bar principal care oferă tot felul de băuturi (alcoolice, răcoritoare, cafea) la prețuri rezonabile; există și secțiune a barului înspre piscină cu scaune în apă (exemple: limonadă 1 litru - 21 lei, espresso lung – 6 lei). Cine dorește înghețată și clătite poate obține aceste produse din spațiul special amenajat în acest scop (4 lei/cupa de înghețată). Într-o latură a bazei de agrement se află o pizzerie unde se pot comanda diverse feluri de pizza și hamburgeri care pot fi savurați în spațiul amenajat cu canapele din apropiere. De asemenea, complexul este dotat cu o linie de autoservire unde poți mânca un prânz sățios. Exemple de prețuri: ciuperci sote – 8 lei, cartofi la tavă cu usturoi – 7,5 lei, ceafă de porc la grătar – 9 lei, salată asortată – 7 lei, mămăliguță – 2,5 lei, varză călită – 6 lei, cârnați la grătar – 6,5 lei, piept de pui la grătar – 8,5 lei. Puteți lua și ciorbe (burtă, legume, perișoare), dar și alte diverse mâncăruri gătite, prăjituri, sucuri.

Experienta Anna Summer Events poate fi o alegere perfecta daca aveti in programul vostru de vacanta sa treceti prin Tg Jiu.

 Articol scris de : Radu Voinea


Comentarii