1. Ai mai mult timp liber

Se spune că în primele două ore după ce te-ai trezit ar trebui să faci totul fără să stai pe gânduri și să iei vreo decizie. Dacă reuşeşti să strecori şi antrenamentul în această rutină nici nu vei mai simţi că te-ai trezit devreme. În plus, seara, în loc să te antrenezi, vei putea să te întâlnești cu prietenii.

2. Începi ziua mult mai bine

Să dăm drumul la motoare, zic! Iar asta se întâmplă mult mai uşor cu un antrenament matinal. În loc să te târăşti până la muncă, gândindu-te că ai mai fi dormit o oră, vei ajunge la birou fresh şi plin de energie. În special dacă ai un job care presupune să fii ţintuit într-un scaun opt ore.

3. Va fi mai greu să renunţi la antrenament

Asta dacă reuşeşti să îţi strecori antrenamentul în rutina despre care vorbeam. Studiile arată că peste 90% dintre oamenii care merg constant la sală o fac dimineaţa. Mi-e greu să cred că tu vei fi o excepție.

4. Îţi vei regla apetitul pentru întreaga zi

Poveştile cu "nu pot să mănânc dimineaţa" sunt la tot pasul. Dar dacă te vei antrena la prima oră, vei cunoaște un alt tip de poftă de mâncare, o poftă mult mai sănătoasă.

5. Motivaţia este cheia succesului

Şi cum să rămâi motivat, dacă nu cu ajutorul celor din jurul tău? La ora 08.30 la sală NU e pustiu. Vei găsi o grămadă de oameni care fac acelaşi lucru ca şi tine, chiar dacă unii mai greu şi alţii mai uşor. Ştii bine că te va ajuta.

6. Vei deveni mult mai disciplinat/ă

Motivul pentru care nu îţi faci patul şi nu îţi speli cana după ce ţi-ai băut cafeaua este "fiindcă e prea dimineaţă". Dar odată ce corpul tău se va obişnui cu antrenamentele matinale vei avea altă energie la prima oră, chiar şi înainte să mergi la sală sau în parc la alergat. De când voiai asta, nu?

7. Somnul va fi din nou somn

Dacă până acum am vorbit despre "trezit", să mai vorbim şi despre "culcat". Corpul tău îţi va spune care este ora de culcare şi, în plus, te vei odihni mult mai bine. În plus, trezindu-te în zori, vei adormi mult mai uşor seara.

8. Vei avea o altă atitudine

Dacă eşti genul de călător care-şi ţine privirea în pământ atunci când circulă cu metroul, ei bine, până aici a fost. Pentru că îţi dau multă energie, antrenamentele matinale te vor ţine cu capul sus şi vei fi mult mai concentrat la tot ceea ce vei face de-a lungul zilei.

Te asteptam la antrenamente,

Echipa TTW SPORTS