Exercitii active/Sfaturi

Antrenamentele cu antrenor personal. Necesitate, nu moft.

marți, 08 ianuarie 2019


RECOMANDAREA LUNII :

Indiferent de scopul urmărit, atunci când te regăsești printre începatori, când vine vorba de mișcare tip indoor, adică în sală, o singură mutare inteligentă ești obligat să faci: Asigură-te de prezența antrenorilor personali, PROFESIONIȘTI. Dacă îți spunem că acest aspect s-ar putea să-ți ,, salveze viața “, ce-ai spune?

Da, antrenamentele în care se regăsesc antrenorii personali, pot fi cele care dau diferențele uriașe ce se regăsesc între clienții unei săli, între cei care au rezultate și cei care pierd efectiv timp prețios din viața lor, între clienții care se accidentează cel mai frecvent ( de multe ori destul de grav ) și clienții care se bucura de siguranță fizică sau între clienții care se vor regăsi și anul viitor pe vremea asta și cei care, peste un an, vor fi renunțat de mult, din lipsa de rezultate vizibile, accidentați, frustrați sau pur și simplu dezamăgiți de ei înșiși.

Dacă ești începător, îți recomandăm un mic experiment: mergi într-o sală și urmărește universul interior. Cum ți se pare?
Este adevărat că pur și simplu este o ,, altă lume? “ De unde să începi și unde să termini?
În acest context, evaluează-ți șansele să reușești în ceea ce ți-ai propus. Onest, acum..care sunt șansele reale de reușită?
Vă spunem noi. Conform unor studii ștințifice, probabilitatea de a eșua în scopul propus este de peste 95 %. Mai grav de-atât, riscurile de accidentare devin extrem de reale și se înmulțesc exponențial cu timpul petrecut în sală, în primele ședințe de antrenament, de unul singur.

Ce este un antrenor personal?

În primul rând este un profesionist desăvârșit, cu enorm de multe informații din domenii interconexe cum ar fi: anatomie umană, biomecanică și postură, tehnică de execuție a exercițiilor, evaluare posturală, elemente care țin de nutriție, periodizarea antrenamentelor, etc, etc. În toată această pregătire, vechimea acumulată în sală poate echivala cu ,, greutatea acestuia în aur. “

Da, antrenorul personal este cel care îți oferă SIGURANȚĂ în antrenamente, cel mai important aspect, printr-o evaluare posturală minimă, printr-o anamneză eficientă în care zecile de informații personale solicitate de antrenor, vin și creionează o periodizare cât mai eficientă a antrenamentelor tale, înglobând în tot acest plan o serie de principii ale antrenamentului: cel al individualității sau specificității, fiind omniprezente.
Este profesionistul care comunică extrem de bine cu tine, este onest și cu siguranță va face totul pentru a te duce din punctul A în punctul B, cât mai rapid cu putință, în condiții de maximă siguranță.
Să mai adăugăm că este factorul motivant suprem, că-ți va fi sprijin și suport informațional pe plan de nutriție și stil de viață curat?

Dragul nostru partener , în acest spectru, ultimul lucru la care ar trebui să te gândești atunci când dorești rezultate într-o sală, ar fi latura materială a serviciilor.
Credem cu tărie și recomandăm extrem de puternic, antrenamente cu antrenor personal. Din fericire, putem spune că avem o echipă extrem de bună, dacă nu cea mai bună din Slatina. Așadar, experientați antrenamentele alături de un antrenor personal. Garantam satisfacții maxime. 

Articol scris de : Catalin Ghenea 


Comentarii