O talie mai subțire, un corp mai puternic, un abdomen definit, un metabolism mai bun – pe toate ți le oferă  programul  Core Training , exclusiv pentru TTW Sports Club.

Aceasta  clasă din programul de group fitness este in acest moment una dintre cele mai solicitate clase din cadrul clubului, se anunța un succes încă de la început – promitea să lucreze intensiv abdomenul și cine nu vrea asta? Însă, înainte de a vedea rezultate de la suprafață (six-packul pe care îl vei afișa cu bucurie la vară), Core Training  îți garantează un corp mai puternic și arderi calorice mai mari.

Ce este Core Training ?

O clasă de 50 de minute, în care îți vei lucra, preponderent pe saltea, zona centrală a corpului (abdomen, spate). După încălzirea de opt minute, vei trece prin 32 de exerciții, toate efectuate în circuite a câte opt mișcări. Vei face fiecare mișcare timp de 50 de secunde; îți va fi greu și le vei simți din plin mai ales pe ultimele 15-20.

Deși multe dintre exerciții le vei efectua fără sprijin pe mâini, programul este gândit astfel încât să poată fi accesibil atât celor cu o condiție fizică bună, cât și începătorilor.
Nu uita că un abdomen puternic, înseamnă un corp puternic și funcțional.

Ce spun antrenorii:

"Clienții au fost încântați chiar de la prima ședință, însă de la a doua au spus că simt tot mai bine exercițiile și că musculatura lucrează excelent. La această clasă metabolismul este activ, iar arderea grăsimilor mai rapidă; este exact genul de clasă care face pătrățele în timp record", ne-au toti antrenorii clubului care au participat la clasa. 

"Este o clasă pe care trebuie să o încerci măcar o dată. Are trei beneficii senzaționale, pe care ți le și aduce destul de repede: reducerea în circumferință a taliei, definirea abdomenului și accelerarea metabolismului. Deși este o clasă intensă, cu răbdare și îndrumarea antrenorului, oricine o poate duce la sfârșit. Iar dacă există probleme medicale (mai ales la nivelul coloanei), ar fi bine să îi spui antrenorului înainte de începerea clasei", a explicat Catalin Ghenea , instructor de fitness și antrenor personal în clubul TTW Sports din Slatina .

Ce spun clienții:

"Sunt într-o formă fizică excelentă, dar tot vreau mai mult – mai ales de la felul în care arată abdomenul meu. Am mers la această clasă fără prea mari speranțe, dar a fost o surpriză extrem de plăcută. Mi-a testat intensiv nu doar abdomenul, ci și echilibrul, viteza de reacție. Am ieșit cu tricoul ud, iar a doua zi avea febră musculară la mușchi pe care nu știam să îi am." –Cami,  participanta la clasa de 6 ani;

"Din motive medicale , am făcut pauză de vreo 4 luni de sală. Acum am revenit și am început cu această clasă. A fost o bucurie să descopăr că o pot adapta (cu ajutorul antrenorului) nevoilor mele și că îmi pot lucra abdomenul cum nu am reușit vreodată." –Claudia , participanta la clasa de 3 ani .